Početna Gradske teme Udruženje “Čepom do osmeha” i deca napravili mozaik od sto kvadrata

Udruženje “Čepom do osmeha” i deca napravili mozaik od sto kvadrata

0

Kao što je i najavljeno na Dan planete Zemlje, 22. aprila, članovi udruženja “Čepom do osmeha” posetili su Irig.

“Sa nama smo poneli samo pozitivnu energiju, osmehe i mnogo šarenih čepova, a i Sunce nas je nagradilo svojim prisustvom. Kako drugačije obeležiti ovaj dan nego dečijom igrom, a ujedno i edukacijom na temu čiste i zdrave životne sredine. Ništa ne bi bilo moguće bez naših prijatelja iz DU “Dečija radost” iz Iriga koji su bili izvrsni domaćini, a ujedno i naši saučesnici u slaganju mozaika veličine 100 m²”, poručuju iz udruženja “Čepom do osmeha”.

Svu dečicu koja su slagala mozaik obuklo je udruženje “Ekologija i dete” donirajući majice, dok su ceradu na kojoj je sklapan mozaik donirali Ambasadori održivog razvoja i životne sredine u sklopu projekta “Ekološka školica”.

Takođe, dugogodišnji prijatelji udruženja “Čepom do osmeha” iz kompanije Garnier su obradovali decu balonima. Druženje je proteklo izvrsno, zajedničkim snagama su jos jednom pokazali koliko mogu i koliko im je dečija sreća važna.

“U znak zahvalnosti, PU “Dečija radost” uručena je sliku sa motivom novosadskog do sada najvećeg mozaika, kako bi se rado sećali nas i ovog nezaboravnog druženja. Takođe, veliko hvala opštini Irig na velikoj podršci. Pogledajte kroz naš objektiv i slobodno podelite vaše utiske, jer za nas su ovi trenuci od velike važnosti”, udruženje “Čepom do omeha”.

Foto: Promo