Početna Gradske teme Uklonili grafite, pa račun poslali Trećoj Srbiji

Uklonili grafite, pa račun poslali Trećoj Srbiji

lsv-treca-srbija-jpg_660x330

Na inicijativu Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu “Antigrafit jedinica” JKP “Gradsko zelenilo” je sa osam lokacija u gradu uklonila grafite političke stranke Treća Srbija, saopštio je danas portparol JKP “Gradsko zelenilo” Ivan Nožinić.

U pitanju su lokacije u ulicama Branka Bajića, Novosadskog sajma, Gundulićevoj, Rumenačkoj, na uglu Krilove i Narodnog fronta, bulevaru Evrope, bulevaru Jaše Tomića i na Mišeluku.

“Ukupan iznos koji je 18.02.2015. godine fakturisan ‘Trećoj Srbiji’ iznosi 135.601,66 dinara, a iskreno se nadamo da će ta politička stranka ispoštovati valutu plaćanja od 30 dana. Ukoliko ne bude tako bićemo prinuđeni da naplatu izvršimo prinudnim putem”, kaže se u saopštenju.

U “Zelenilu” podsećaju da će ubuduće svaka stranka čije natpise radnici ovog preduzeća budu morali da uklanjaju, sama morati da snosi troškove. “Gradsko zelenilo” još jednom apeluje na sve političke stranke i organizacije da same uklone grafite “u interesu svih nas koji volimo Novi Sad, a mi ćemo istrajati u ovoj akciji kako bismo našem gradu vratili stari sjaj”.

Izvor i foto: rtv.rs