Početna Gradske teme Ulaz na Štrand prve dve nedelje sezone besplatan

Ulaz na Štrand prve dve nedelje sezone besplatan

Ulaz na Štrand će prve dve nedelje sezone biti besplatan, odlučilo je Gradsko zelenilo. Prodaja dnevnih i sezonskih ulaznica počeće 15. maja, a na svim kapijama biće omogućena elektronska naplata, kojom će se smanjiti gužve na ulazima.

Radno vreme plaže od 1. maja biće od 8 sati do ponoći, a petkom i subotom do 1 sat posle ponoći.

Dnevna karta staje, kao i prethodnih godina, 50 dinara, a deca do sedam godina ne plaćaju ulaz. Sezonske karte bez popusta koštaju 1.350 dinara, a sa popustom za đake, studente i penzionere 1.150 dinara. U cenu sezonskih ulaznica uračunati su i troškovi izrade karata koje su zaštićene od falsifikovanja.

Zakupci velikih kabina imaju pravo na četiri besplatne ulaznice, a zakupci malih na dve, s tim što i jedni i drugi plaćaju samo troškove izrade od 300 dinara.

Zelenilo će četvrtu godinu zaredom na Štrandu organizovati akciju prikupljanja pomoći za decu obolelu od teških i retkih bolesti, pod nazivom Humani ponedeljak. Akcija počinje u drugoj polovini maja, a prijave sa lekarskom dokumentacijom mogu već sada da se šalju mejlom na adresu marketing@zelenilo.com ili da se lično predaju u Direkciji preduzeća na prvom spratu Spensa od 3. maja, svakog radnog dana od 7 do 15 časova. Sve detaljnije informacije mogu se dobiti na telefon 021/21-00-272.

Posetioci Štranda su u akciji do sada prikupili više od 5,5 miliona dinara za lečenje 31 deteta tokom tri sezone. Za Humani ponedeljak je Zelenilo dobilo i Oktobarsku nagradu Grada Novog Sada.

Autor: 021.rs
Foto: arhiva

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here