Početna Gradske teme Ulaz na Štrand prve dve nedelje sezone besplatan

Ulaz na Štrand prve dve nedelje sezone besplatan

0

Ulaz na Štrand će prve dve nedelje sezone biti besplatan, odlučilo je Gradsko zelenilo. Prodaja dnevnih i sezonskih ulaznica počeće 15. maja, a na svim kapijama biće omogućena elektronska naplata, kojom će se smanjiti gužve na ulazima.

Radno vreme plaže od 1. maja biće od 8 sati do ponoći, a petkom i subotom do 1 sat posle ponoći.

Dnevna karta staje, kao i prethodnih godina, 50 dinara, a deca do sedam godina ne plaćaju ulaz. Sezonske karte bez popusta koštaju 1.350 dinara, a sa popustom za đake, studente i penzionere 1.150 dinara. U cenu sezonskih ulaznica uračunati su i troškovi izrade karata koje su zaštićene od falsifikovanja.

Zakupci velikih kabina imaju pravo na četiri besplatne ulaznice, a zakupci malih na dve, s tim što i jedni i drugi plaćaju samo troškove izrade od 300 dinara.

Zelenilo će četvrtu godinu zaredom na Štrandu organizovati akciju prikupljanja pomoći za decu obolelu od teških i retkih bolesti, pod nazivom Humani ponedeljak. Akcija počinje u drugoj polovini maja, a prijave sa lekarskom dokumentacijom mogu već sada da se šalju mejlom na adresu marketing@zelenilo.com ili da se lično predaju u Direkciji preduzeća na prvom spratu Spensa od 3. maja, svakog radnog dana od 7 do 15 časova. Sve detaljnije informacije mogu se dobiti na telefon 021/21-00-272.

Posetioci Štranda su u akciji do sada prikupili više od 5,5 miliona dinara za lečenje 31 deteta tokom tri sezone. Za Humani ponedeljak je Zelenilo dobilo i Oktobarsku nagradu Grada Novog Sada.

Autor: 021.rs
Foto: arhiva