Početna Gradske teme Uručena oprema klubovima Fudbalskog saveza Grada Novog Sada

Uručena oprema klubovima Fudbalskog saveza Grada Novog Sada

0

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i predsednik Fudbalskog saveza Grada Novog Sada Goran Antić dodelili su sportsku opremu predstavnicima klubova koji su članovi Fudbalskog saveza Grada Novog Sada.

Poklone u vidu mreža za golove, ugaonih zastavica i lopti dobilo je 55 klubova iz Novog Sada, Bačkog Jarka, Beočina, Kisača, Kaća, Temerina, Sremske Kamenice, Bukovca, Kovilja, Futoga, Rumenke, Stepanovićeva, Sremskih Karlovaca, Banoštora, Begeča, Suseka, Ledinaca, Rakovca, Budisave i Petrovaradina.

– Ova donacija je u znak zahvalnosti svim fudbalskim radnicima u Novom Sadu, ali i susednim opštinama. Namera nam je da olakšamo rad onima koji treniraju i sa profesionalcima ali i sa najmlađima koji su naš najveći ponos i zalog za bolju budućnost. Siguran sam da ćemo imati ekonomske snage, znanja i sposobnosti za velike investicije u sportsku infrastrukturu, jer nam je cilj da imamo bolje stadione, terene i sve prateće sadržaje. Donacija je namenjena podjednako svima, nezavisno od postignutih rezultata, a drago mi je što su u Savezu Grada Novog Sada i futsal klubovi. Uz fudbal se nažalost vežu i stvari koje nisu dobre, ali to je svakako sport koji privlači veliki broj ljudi i koji ima veliki ekonomski potencijal. Bitno je da ovi klubovi imaju partnerski odnos i sa Gradom i sa Savezom – naglasio je Vučević i poželeo više trofeja u narednoj godini, ali i više dece koja se bave sportom.

Antić se zahvalio na donaciji, izrazio nadu da će se uspešna saradnja Grada i Saveza nastaviti i tom prilikom gradonačelniku Vučeviću i članu Gradskog veća za sport i omladinu Ognjenu Cvjetićaninu uručio je zahvalnice za doprinos razvoju fudbalskog sporta na teritoriji Novog Sada.

Izvor: RTV
Foto: Novisad.rs