Početna Gradske teme Vaši omiljeni pisci, hor “Vivak”, bend “Deathonation”, DJ Sesha, Tatula, Da Vid...

Vaši omiljeni pisci, hor “Vivak”, bend “Deathonation”, DJ Sesha, Tatula, Da Vid i Sonia večeras na Trgu slobode!

0

_RA_1413

Praznična čarolija na Trgu slobode je u punom jeku, a podsećamo vas da i narednih dana možete na “Novosadskom Winter Festu” da kupite novogodišnje poklone, razne gurmanluke, unikatne radove, jelke sa busenom i još mnogo toga.

_RA_1443

Juče su prvo najmlađi uživali u “Sportskom danu za najmlađe” koji smo organizovali sa Atletskim klubom “Vojvodina”. Družili smo se i vežbali na poligonima i oprobali se u raznim disciplinama.

_RA_1287

_RA_1180

Program na Singing Christmas Tree je nažalost morao da bude otkazan zbog bolesti članova hora OŠ “Jovan Popović”, a na bini su nastupili bend “Muzika srca” i DJ XLX.

_RA_1557

Danas vas pozivamo da budete naši gosti od 17h u velikoj kolibi na Trgu slobode jer organizujemo “Čajanku za pisce”. Sa prisutnima će se družiti Marko Vidojković, Jelena Bačić Alimpić, Daniela Bakić, Aurora Koprivica i Nenad Grujičić, a verne čitaoce očekuju i poklon knjige koje će lično potpisivati njihovi autori.

_RA_1309

U isto vreme dovodimo u goste i decu iz Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, decu iz Doma u Veterniku, prijatelje iz Prihvatilišta za beskućnike u Futogu, bake i deke iz Staračkog doma u Futogu i doma “Oaza” iz Novog Sada. Naši gosti uživaće u raznim zakuskama koje se mogu probati u drvenim kućicama, voziće se fijakerom i uživati u programu na Singing Christmas Tree.

_RA_1379

Od 18h na “raspevanoj jelki” nastupiće hor “Vivak” iz Sremske Mitrovice. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

_RA_1466

Od 19h na centralnoj bini nastupiće bend “Deathonation” koji kažu da je nastup na “Novosadskom Winter Festu” odlična prilika za mlade bendove:
“Oni koji tek počinju da pokažu šta umeju, koji su već u usponu da utvrde trenutno znanje i da se ispromovišu, pa i za dosta iskusnije bendove da zabave svoju publiku, ali i da pridobiju neke nove fanove. Od nas mogu da očekuju pesme sa našeg debi albuma “Dragged into the Beyond” i možda po koju obradu ikoničnih metal bendova, ali spremamo polako i novi materijal, koji ćemo možda premijerno predstaviti na Winter Festu!”

Centralna bina od 20h biće takođe veoma interesantna jer gosti koji će nastupiti sa DJ Sesha su Tatula, Da Vid i Sonia.

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.
Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest. Prijatelj festivala je i Elektrodistribucija Srbije.

Autor i foto: NsHronika