Početna Gradske teme Veče ženskog preduzetništva 14. decembra u Radio kafeu

Veče ženskog preduzetništva 14. decembra u Radio kafeu

radio_kafe_promo1Veče ženskog preduzetništva održaće se u sredu, 14. decembra u Radio kafeu.O izvorima finansiranja, subvencijama i javnim pozivima za bespovratnu nabavku opreme govoriće Danijela Moljac. Učesnice će imati priliku da se informišu o mogućnostima finansiranja, zapošljavanja odnosno samozapošljavanja za one koji tek planiraju da pokrenu sopstveni posao.

Govornica je deset godina bila zaposlena u NSZ u filijali Novi Sad na različitim pozicijama, koje se direktno tiču finansiranja preduzetnika, pre svega u delu zapošljavanja. Radila je kao savetnica za razvoj preduzetništva i kao koordinatorka domaćih i inostranih projekata u kojima je učestvovala Filijala Novi Sad.

Učestvovala je u izradi, apliciranju i izveštavanju kako za domaće, tako i za međunarodne projekte vezane za obrazovanje, obuke i zapošljavanje kao i samozapošljavanje nezaposlenih lica, dok je istovremeno radila i kao trener obuke “Put do uspešnog preduzetnika”, sa akcentom na pripremi biznis planova.

Takođe, jedan od poslova koje je obavljala više od pet godina kao savetnik za razvoj preduzetništva bile su mentoring usluge namenjene tek registrovanim preduzećima u prvoj godini poslovanja.

Samostalno, kao konsultantkinja za razvoj preduzetništva radi od ove godine, u okviru knjigovodstvene agencije u kojoj je zaposlena. Konsultantkinja je za izradu projekata i biznis planova prema domaćim i inostranim sredstvima finansiranja namenjenim zainteresovanim klijentima.

Tribina počinje u 18 sati, a ulaz je besplatan.

Fondacija 021 u okviru “Ženskog preduzetničkog biznis kluba” organizuje okupljanja na kojima preduzetnice imaju priliku da se međusobno upoznaju i povežu, razmene iskustva i znanja i ostvare poslovne kontakte. O prethodne tri tribine o ženskom preduzetništvu, čitajte OVDE, OVDE i OVDE.

Projekat je podržao Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova.
Autor: 021.rs