Početna Gradske teme Veliki nagradni konkurs „Srbijo, ruke ti se pozlatile“

Veliki nagradni konkurs „Srbijo, ruke ti se pozlatile“

0

srbijo

U Novosadskom restoranu “Sokače”, u petak 20. marta, sa početkom u 12 časova, biće predstavljen veliki nagradni konkurs Zlatne C kafe „Srbijo, ruke ti se pozlatile” koji će trajati do kraja ove godine a čiji je cilj da oda priznanje kreativnosti i trudu svim ženama širom Srbije kada su u pitanju rukotvorine koje stvaraju u svojim porodicama i domovima. Konkurs će se odvijati u četiri etape a biće nagrađeni najbolji radovi u kategorijama dekoracija Uskršnjih jaja, zatim ručni rad (vez, pletivo, goblen…), recept za srpsko tradicionalno jelo i dekoracija slavske trpeze. Stručni žiri, koji će sačinjavati ugledne ličnosti iz javnog života naše zemlje, će na kraju svake etape izabrati najbolji rad koji osvaja superpremiju u vrednosti 100.000 dinara a deset najkreativnijih učesnica konkursa nagradiće specijalnim „Zlatna C kafa“ setom i vrednosnim vaučerom od 5.000 dinara.

Specijalna gošća će biti naša uvažena dramska umetnica Vesna Čipčić, koja će ujedno biti i član žirija u prvoj etapi konkursa i članice udruženja Etno mreža, koje će demonstrirati tradicionalnu tehniku zlatoveza.
Svi zainteresovani mogu poslati svoje prijave za prvu etapu konkursa u kojoj se bira najlepše dekorisano Uskršnje jaje putem web stranice www.ruketisepozlatile.rs od 16. marta, tako što će priložiti fotografiju Uskršnjih jaja koje su ukrasili uz obaveznu fotografiju fiskalnog računa, kao dokaz kupovine pakovanja 200 grama „Zlatne C kafe“. Na samoj fotografiji, pored rada neophodno je da se nalazi i kesica „Zlatne C kafe“. Ukoliko nisu u mogućnosti da se prijave putem web stranice, prijavu mogu obaviti putem časopisa „Blic Žena“ tako što će popunjenu pristupnicu, fotografiju rada i fiskalni račun kao dokaz o kupovini pakovanja 200 grama „Zlatne C kafe“, poslati na adresu: Poštanski fah 40, 11070 Novi Beograd, sa naznakom za konkurs „Srbijo, ruke ti se pozlatile”.

Više informacija o Zlatnoj C kafi i konkursu možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici C kafe.

srbijo1

Autor: NsHronika.rs