Početna Gradske teme Voda na kolovozu na delu Ledinačkog puta, učestali sudari

Voda na kolovozu na delu Ledinačkog puta, učestali sudari

0

Voda i blato, a sada i led, koji se pojavljuju na delu Ledinačkog puta na izlazu iz Sremske Kamenice predstavljaju opasnost za saobraćaj i meštani kažu da je bilo više sudara proteklih meseci, od kojih se poslednji dogodio u četvrtak, 6. februara ujutru.

Za “021” su u Gradskoj upravi naveli da su gradski saobraćajni inspektori izašli na teren nakon pitanja o bezbednosti saobraćaja i da su o svemu obavestili kolege iz Republičke saobraćajne inspekcije kako bi oni “Putevima Srbije” dali nalog da se obave neophodni radovi na popravci. Iz nadležnih službi nije stiglo zvanično objašnjenje šta je problem na ovom delu Ledinačkog puta, neposredno posle Karađorđeve ulice na izlazu iz Sremske Kamenice, ali se nezvanično može čuti da se izgleda radi o tome da nije dobro urađen odvod vode sa kolovoza kada je rađena rekonstrukcija puta i da se zato voda zadržava.

Građani koji žive u ovom delu Sremske Kamenice i Ledinaca i tim putem prolaze svaki dan rekli su za da je pojava vode i blata primetna mesecima unazad i da su slali prijave JKP “Put”, Upravi za građevinsko zemljište i inspekciji, ali da do sada nije bilo reakcija.

– Na tom delu puta uvek je prisutna voda na kolovozu zbog neadekvatno izvedenih radova na drenaži vode sa kolovoza. Lično sam u nekoliko navrata pismeno kontaktirao gradske službe informišući ih o ovom problemu, pošto svaki dan prolazim tim putem i smetala mi je tolika nebriga i javašluk. Kao što to obično i biva, njihova reakcija je izostala – ispričao je D.K. za “021”..

Izvor: 021
Foto: Ilustracija/Pixabay