Početna Gradske teme “Vodovod” otklonio nedostatke na Sentandrejskom bulevaru

“Vodovod” otklonio nedostatke na Sentandrejskom bulevaru

0

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas da su radnici JKP “Vodovod i kanalizacija” otklonili sve nedostatke zbog kojih su ulice i kuće oko Sentandrejskog bulevara bili poplavljeni i prilikom manjih kiša.

Kako je rekao, “manji problemi, koji su postojali sa atmosferskom kanalizacijom na novom Sentandrejskom bulevaru, juče su rešeni”.

– Radnici “Vodovoda i kanalizacije” juče su ceo dan bili na terenu, otklonili sve nedostatke i tu više neće biti problema – obećao je Vučević.

Problemi sa poplavama i izlivanjem kanalizacije u ovom delu Klise počeli su da se pojavljuju još na samom početku izgradnje Sentandrejskog bulevara. Stanovnici ovog dela grada su se žalili nadležnima, ali reakcije nije bilo. Prva naredna kiša pokazaće koliko je gradonačelnik u pravu.

Vučević je, inače, danas obišao radove na asfaltiranju 14 ulica na Klisi, u ukupnoj dužini sedam kilometara. To je iskoristio da najavi asfaltiranje novih ulica na Klisi – Milentija Popovića i Proleterske, koje su u veoma lošem stanju.

Dodao je da očekuje da uskoro počnu i radovi na kanalizacionoj mreži u tom delu grada, na ulazu ulice Baja Pivljanina na Sentandrejski bulevar.

Izvor: Novisad.com
Foto: Novisad.rs