Početna Gradske teme “Water Fest” uručio donaciju Kliničkom centru Vojvodine

“Water Fest” uručio donaciju Kliničkom centru Vojvodine

water-fest-jpg

Festival posvećen očuvanju i zaštiti vode i vodnih resursa “Water Fest”, koji je održan u Novom Sadu od 27. do 30. avgusta, uručio je juče dve palete flaširane vode Kliničkom centru Vojvodine – Klinici za infektivne bolesti i Klinici za ginekologijiu i akušerstvo.
Manifestacija je imala za cilj da kroz različite aktivnosti skrene pažnju na neophodnost zaštite i očuvanja vode i vodnih resursa, kao i da podigne nivo pozitivne energije i motiviše mlade za rešavanje nagomilanih problema u životnoj sredini.

Tokom četiri dana festivala svi zaintereosvani mogli su da degustiraju različite vrste voda i napitaka, učestvuju u ekološkim radionicama i sportskim aktivnostima, uživaju u filmskom i muzičkom programu u Letnjem bioskopu Kulturnog centra Novog Sada.

U želji da pacijentima olakša boravak i oda priznanje i zahvalnost na nesebičnom i humanom radu zaposlenima, donacija flaširane vode uručena je Kliničkom centru Vojvodine. Donaciju je uručio direktor “Water festa” Danilo Anđelić, a primile su je u ime Klinike za infektivne bolesti dr Zita Vukobratov i u ime Klinike za ginekologiju i akušerstvo dr Borislava Pujić, navodi se u saopštenju.

“Water fest” realizovala su udruženja “Inženjeri zaštite životne sredine” i “Ritam zdravlja” pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada i Gradske uprave za kulturu. Suorganizatori festivala bili su Kulturni centar Novog Sada, 4P Team i BRP, a generalni pokrovitelj Gala voda.

Autor: RTV
Foto: Inžinjeri zaštite životne sredine