Početna Gradske teme Za sve i svakoga: Posetite šesti NS Market 8. juna u Eđšegu

Za sve i svakoga: Posetite šesti NS Market 8. juna u Eđšegu

Šesti NS Market biće održan u subotu, 8. juna, sa početkom u 11 časova u prostoru Kulturne stanice “Eđšeg“ (ulica Antona Čehova 4).

Posetiocima će se predstaviti 46 različitih proizvođača, kreativaca, zanatlija, dizajnera.

Na štandovima NS Marketa u Centralnoj dvorani “Eđšega“ naći će se hand made i zanatski proizvodi u svim kategorijama, inovativni proizvodi, dizajneri i kreatori sa ponudom za proleće i leto. U dvorištu će biti postavljeni štandovi sa bogatom ponudom hrane i pića.

Za sve one koje interesuju kozmetički preparati i koji vode računa o svom izgledu, Tamara Fajs (Sweet Harmony) i Bane Radosavljević (Natura Oleum – essential oils) će od 12 do 14 časova održati radionicu. Posetioci će moći da saznaju sve o eteričnim uljima, njihovom značaju, efektima i rezultatima prirodne kozmetike. Radionice su besplatne.

Izlagači i posetioci će uživati u kupovini, degustaciji i druženju uz muziku. Od 16.30 do 18 časova novosadski bend “Two fingers“ prirediće mini koncert na kojem će izvesti najpoznatije svetski pop i rock repertoar.

I ovog puta, NS Market podržaće nastup Udruženja distrofičara Južnobačkog okruga i Udruženja roditelja dece sa autizmom, koje prodajom umetničkih i ručnih radova članova i članica obezbeđuje deo sredstava za svoj rad.

Takođe, biće organizovan izbor za Naj štand, sa nagradama za publiku i izlagače.

Ceo program traje do 19 časova.

Izvor: nsuzivo.rs

Foto: Pixabay