Početna Gradske teme Zabavni park Starli i veseli poligoni u sredu i četvrtak na Štrand...

Zabavni park Starli i veseli poligoni u sredu i četvrtak na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 21. juna, otvoren je drugi po redu “Štrand Summer Fest”.

Sve do 20. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, dečije radionice i maskenbali, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Sa najmlađim Štrandarošima naredna dva dana biće Zabavni park Starli.

Zabavni park Starli je najveći i najsavremeniji prostor u Novom Sadu namenjen aktivnoj zabavi dece uzrasta od 1 do 10 godina koji ima prostor za igru (igraonica), salu za proslavu rođendana (rođendaonica) i održavanje kreativnih radionica, produženi boravak za decu ranoškolskog uzrasta, kao i sportske terene. Sve atrakcije i igračke u Zabavnom parku Starli su namenjene za aktivno i zdravo odrastanje dece, a prema pravilima metode kretanja Marije Montesori.

Osim što kroz sportske i rekreativne aktivnosti deca u Starliju razvijaju svoje veštine i slobodu kretanja, za naše najmlađe organizovani su i besplatni kreativno-obrazovni programi gde se učenje pretvara u igru.

Na Štrand Summer Festu, 15. i 16. avgusta od 18 časova Zabavni park Starli organizuje sportske aktivnosti Veseli poligoni za najmlađe Novosađane. Tokom dva dana, deca će se družiti kroz igru i sport, prelaziti prepreke, obruče, zaobilaziće čunjeve, vodiće lopte i vežbati skokove.

Dobro došli!

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2018, a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, Fuzetea, Di Luna Sangria.

Organizatori festivala su kompanije Color Media Communications, Ninamedia, Petrovaradin medija i Color Media Events.