Početna Gradske teme Zaboravljene dečije igre, joga trening i akustična svirka sutra na Štrand Summer...

Zaboravljene dečije igre, joga trening i akustična svirka sutra na Štrand Summer Festu

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. juna do 31. avgusta, održaće se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji će po treći put dočekati Novosađane, ugostiti okolinu i prigrliti turiste.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Sutra će tokom dana biti održane Zaboravljene dečije igre s početkom u 17 časova, a nakon toga, od 19 časova sledi joga trening koji će držati zaposleni u centru “Livada” koji napominju da zainteresovani posetioci obavezno morajju da ponesu neku prostirku za ležanje (peškir, strunjaču)

– Cilj nam je da edukujemo klijente o pravilnom izvođenju pokreta kako bi vežbe bile što efikasnije i kako bi klijenti imali pravilno držanje i kretanje i van sale za vežbanje. Ceo taj proces dovodi do povećanja energije, osnaživanja tela i poboljšanja raspoloženja a samim tim do boljeg kvaliteta života. Bolji kvalitet života je suština Livada centranavode iz centra.

Instruktorka joge u Livada centru jeste Melina Panaotović, koja drži tri vrste Joge:
1. JUTARNJA JOGA sa Melinom je osmišljena kao prijatna praksa kojom započninjemo dan. Kombinujući razne stilove joge (u najvećoj meri vinjasu, ashtangu, hatha, jin) jutarnja joga ima za cilj da nas probudi, osnaži i vitalizuje – fizički, mentalno i emotivno.
2. HATHA JOGA je nežna praksa, namenjena svima onima koji nikada nisu vežbali jogu, onima koji su imali velike pauze u svojoj vežbačkoj praksi, kao i svima koji žele da održavaju određeni tonus svoga tela, da harmonizuju svoje fizičko, mentalno i emotivno stanje.
3. DINAMIČNA HATHA JOGA bazirana je na povezivanju osnovnih položaja (asana) hatha joge u sekvence koje se međusobno razlikuju po intezitetu i trajanju, kao i po delovanju na različite aspekte ljudskog fizičkog, mentalnog i emotivnog tela.

Nakon joga treninga razmrdaćemo se uz akustičnu svirku Filipa Jakovljevića, s početkom u 20 časova.

Sve do 31. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Kako je bilo prethodne dve godine možete pogledati klikom na www.color.rs/strandsummerfest2018 http://www.color.rs/strandsummerfest2017/, pa i da pronađete informacije značajne za ovaj festival.

Pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.