Početna Gradske teme Zagrevanje za Novosadski Oktoberfest 2017: “The Petting Blues Band” i “5 minuta...

Zagrevanje za Novosadski Oktoberfest 2017: “The Petting Blues Band” i “5 minuta slave” u petak i subotu na Trgu slobode

0

Pripreme za “Novosadski Oktoberfest 2017” uveliko se privode kraju, a to je i vreme da počnemo sa zagrevanjem za festival.

Tim povodom, u petak i u subotu, 13. i 14. oktobra, slušaćemo sjajne mlade novosadske bendove “The Petting Blues Band” i “5 minuta slave”, upravo na Trgu slobode.

“The Petting Blues Band” nastupiće u petak od 19h, a “5 minuta slave” u subotu od 19h.

Zagrevanje za “Novosadski Oktoberfest 2017” uveliko traje na Trgu slobode. Na našem štandu možete da kupite pivo, kobasice, suvenire – krigle i majice, kao i da se informišete o programu festivala.

“Novosadski Oktoberfest” održaće se ove godine 20. i 21. oktobra u Master Centru Novosadskog sajma.

Među potvrđenim učesnicima nalaze se bendovi “Hladno pivo”, S.A.R.S, “Orthodox Celts”, “Love Hunters”, “Amajlija”, “Prljavi inspektor Blaža i kljunovi”, “Drum N Zez” i mnogi drugi.

Prošlogodišnji “Oktoberfest” u Novom Sadu posetilo je preko 15.000 ljudi, a sve ulaznice su bile prodate nekoliko dana uoči događaja.

Ulaznice za festival su u prodaji i to putem Gigstix mreže. Nabavite svoju ulaznicu na vreme klikom OVDE ili na svim prodajnim mestima Gigstixa, pronađite ih na ovom linku.

Novosađani i njihovi gosti biće u prilici da uživaju u više desetina brendova piva iz celog sveta, bavarskim kobasicama, perecama i puno dobre zabave.

Detalji programa i rezervacije mesta za sedenje mogu se videti na sajtu festivala: www.oktoberfest2017.rs