Početna Gradske teme Zbog “Kupusijade” u Futogu izmenjena trasa autobuskih linija 53 i 55

Zbog “Kupusijade” u Futogu izmenjena trasa autobuskih linija 53 i 55

0

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve u subotu, 06. novembra, od 06:00 do 23:59 časova privremeno će biti izmenjena trasa autobuskih linija broj 53 i 55.

Zbog održavanja manifestacije ’’KUPUSIJADA’’ u Futogu autobusi na linijama 53 i 55 u smeru Novi Sad-Futog saobraćaće na sledeći način:

– Redovna trasa do Futoške raskrsnice ulica Cara Lazara, Braće Bošnjak i Svetozara Markovića – ulica Svetozara Markovića – (desno) Partizanska – (desno) ulica Branka Radičevića – (levo) ulica rade Kondića – uključenje na redovnu trasu ulicom Carice Milice.

U smeru Futog-Novi Sad autobusi će saobraćati istom, izmenjenom trasom.

– Na izmenjenom delu trase autobusi u oba smera koristiće privremena stajališta (Ulica Svetozara Markovića/Industrijska ulica; Ulica Branka Radičevića/Povrtarska), kao i stajalište iz pravca Novog Sada, neposredno posle raskrsnice Ulica Svetozara Markovića/Ulica braće Bošnjak/Ulica cara Lazara.

Pojačani polasci zbog Zadušnica

JGSP „Novi Sad“ obaveštava korisnike usluga da će u subotu, 6. novembra, zbog verskog praznika Zadušnice na liniji broj 14 biti angažovani zglobni autobusi, a po potrebi biće uvedeni i dodatni polasci. Pojačani polasci biće i na liniji za Čenej u 10:30 i 11:45 časova.

Autobusi na liniji broj 53 na polascima u 8:40 i 9:50 časova saobraćaće do futoškog groblja (povratak je u 9:30, odnosno u 10:40 časova).

Izvor: RTV
Foto: Pixabay<