Početna Gradske teme Zbog radova Novosadske toplane izmena režima saobraćaja

Zbog radova Novosadske toplane izmena režima saobraćaja

0

Javno komunalno preduzeće “Novosadska toplana“ Novi Sad, u okviru ranije započetih radova na rekonstrukciji vrelovoda i vrelovodnih priključaka u bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka danas počinje drugu fazu radova na Bulevaru, u delu od Ulice braće Jovandić do Ulice Kraljevića Marka.

Zbog pomenutih radova, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

U drugoj fazi radova na rekonstrukciji vrelovoda i vrelovodnih priključaka u bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka uz neparnu stranu dela Bulevara kralja Petra I, od Ulice braće Jovandić do Ulice Kraljevića Marka, a kompletan saobraćaj se preusmerava u drugu kolovoznu traku u kojoj će se saobraćaj odvijati dvosmerno uz ograničenje brzine kretanja na 30 km/h.

Prva faza radova na delu Bulevara kralja Petra I, od Bulevara oslobođenja do Ulice braće Jovandić je i dalje u toku tako da se postojećoj izmeni režima saobraćaja dodaje izmena u okviru druge faze radova.

Planirani rok za završetak druge faze radova na rekonstrukciji vrelovoda i vrelovodnih priključaka u bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka je 20. oktobar 2021. godine.

Takođe, u okviru radova na rekonstrukciji vrelovoda i vrelovodnih priključaka u bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka u ponedeljak, 30. avgusta 2021. godine, Toplana počinje i treću fazu radova koja podrazumeva zabranu saobraćaja na raskrsnici Bulevara kralja Petra I i Ulice braće Jovandić, zbog čega Ulica braće Jovandić postaje slepa ulica iz smera ulica Dimitrija Avramovića i Kraljevića Marka prema Bulevaru kralja Petra I.

Planirani rok za završetak treće faze radova na rekonstrukciji vrelovoda i vrelovodnih priključaka u bloku Bulevara kralja Petra I i Ulice Kraljevića Marka je 10. septembar 2021. godine.

Navedeni radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone.

Iz JKP “Novosadska toplana” mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

Izvor: RTV
Foto: Pixabay