Početna Gradske teme ZIG pokreće 15 javnih nabavki

ZIG pokreće 15 javnih nabavki

0

kanalizacija_budisava

Zavod za izgradnju grada uskoro će pokrenuti 15 javnih nabavki za više investicionih projekata. Za ove javne nabavke već je pripremljena potrebna dokumentacija i biće pokrenute u najskorije vreme.

Sem što pripremamo nove kapitalne projekte poput mosta na Ribarcu i zgrade Hitne pomoći, uspešno završavamo i one čija je realizacija u toku, a tu pre svega mislim na most preko kanala DTD, IV fazu Bulevara Evrope i parterno uređenje Trga Republike, zajedno sa komunalnim uređenjem okolnih ulica“, izjavio je Goran Višnjić, direktor u ostavci ovog javnog preduzeća.

Paralelno sa ovim aktivnostima, u toku je pokretanje postupaka za objavljivanje novih tendera. Najpre će biti raspisane javne nabavke za izgradnju saobraćajnih površina sa odvodnjavanjem i rekonstrukciju vodovoda u Ulici cara Lazara u Futogu, kao i za izgradnju kanalizacije otpadnih voda u Ulici Aleksandra Adamovića u Futogu, za šta je već dobijena potrebna saglasnost.

Zatim će uslediti i tenderi za izgradnju saobraćajnih površina u Somborskoj ulici, parkinga u Ulici Omladinskog pokreta, pešačkih i biciklističkih staza u Ulici Nova 1 u Veterniku, pristupnog puta do prečistača u Stepanovićevu, okretnice u Ulici Jovice Pavlice u Kovilju, kao i za izgradnju javnog osvetljenja na više lokacija u gradu.

Autor i foto: 021.rs

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here