Početna Gradske teme Život ne poznaje granice: Nik Vujičić 18. aprila pred novosadskim studentima

Život ne poznaje granice: Nik Vujičić 18. aprila pred novosadskim studentima

Foto: Guliver / Splash News
Foto: Guliver / Splash News

Svetski poznati motivacioni govornik Nik Vujičić ovog meseca ponovo dolazi u Srbiju kako bi održao niz predavanja u četiri grada Srbije, među kojima je i Novi Sad. Predavanja poznatog govornika srpskog porekla biće humanitarnog karaktera i sav novac od prodatih karata namenjen je deci i osobama sa invaliditetom.

Nik će govoriti ispred 5.000 studenata Univerziteta u Novom Sadu u ponedeljak 18. aprila, u 12.30 časova u velikoj dvorani hale “Spens”. Ulaznice mogu da se kupe na prvom spratu Pariskog magazina, u kancelariji “Poslovi za mlade”, a cena pojedinačne karte je 250 dinara.

Nik Vujicic - Novi Sad

Osim u Novom Sadu, Nik će nastupiti i pred publikom u Beogradu, gde će promovisati i svoju novu knjigu o vršnjačkom nasilju “Ostanite jaki”, Kragujevcu i Nišu. Nakon posete Srbiji, Nik će govoriti i u Skoplju i Podgorici.

Glavni organizator posete Nika Vujičića Srbiji je neprofitna organizacija EUS, a važnost održavanja ovih predavanja prepoznale su institucije u gradovima Srbije i besplatno ustupile upotrebu sala i stadiona i dale veliku podršku organizaciji ovog događaja.

Nik Vujičić je prvi put bio u Srbiji 2012. godine, kada je od njegovih nastupa prikupljeno oko 40.000 evra koje je donirao državnim i NVO organizacijama koje rade sa decom i osobama sa invaliditetom. Držao je govore u 43 zemlje i razgovarao sa više od 4.500.000 ljudi, a gledanost njegovih predavanja na internetu meri se desetinama miliona poseta iz celog sveta. Danas je izuzetno traženi motivacioni govornik i na svetskim konferencijama poput ekonomskog foruma u Davosu, gde je govorio 2011. godine.

Više informacija o dolasku Nika Vujičića u Srbiju možete naći na sajtu: www.nickvujicic.rs.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo