Početna Gradske teme Zorana Mihajlović otvara Međunarodnu stručnu konferenciju žena u preduzetništvu “Biznis na štiklama”

Zorana Mihajlović otvara Međunarodnu stručnu konferenciju žena u preduzetništvu “Biznis na štiklama”

0

Jednodnevna Međunarodna stručna konferencija žena u preduzetništva “Biznis na štiklama” biće održana 15. juna u konferencijskoj sali Master centra u Novom Sadu.

Konferenciju će, kako je najavljeno iz Organizacionog odbora “Biznisa na štiklama” otvoriti potpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost prof. dr Zorana Mihajlović.

Na konferenciji se očekuje između 300 i 400 preduzetnica, kao i žena koje će se odlučiti za ovaj korak. Sve učesnice će imati priliku da čuju eminentne ljude iz različitih sfera preduzetništva, koji će im preneti korisna znanja koja će pomoći u tome da bolje shvate kako funkcioniše privreda, kako da svoje poslovne ideje realizuju, ali i kako da razviju veštine koje će im kasnije biti od značaja na tržištu rada.

Nakon pozdravne reči, učesnice će čuti u toku konferencije interesantne ideje i priče iz ličnog iskustva na uvek aktuelne teme poput položaja žena u preduzetništvu, značaja regionalne saradnje i njenog uticaja na privredu, kako naučiti da svoju veštinu i svoje interesovanje pretvore u posao koji ih ispunjava, kako finansirati svoj preduzetnički projekat na više načina, ostvariti novi poslovni kontakt i reklamirati svoju delatnost.

Više informacija na samom sajtu Konferencije: www.biznisnastiklama.com

Autor: NsHronika
Foto: Promo