Početna Gradske teme Zvanično najbolji nacionalni lanac Hotela u regionu!

Zvanično najbolji nacionalni lanac Hotela u regionu!

0

ekipa

U kongresnom centru Novosadskog sajma, u ;etvrtak, 8. oktobra održana je svečana dodela nagrada iz oblasti turizma i ugostiteljstva. Tom prilikom uručena su najviša priznanja za kvalitet turističkih objekata i usluga u Srbiji i regionu. Šampionski pehar Novosadskog sajma za najbolji lanac u regionu dodeljen je Prezident Hotelima u čijem sastavu posluju BEST WESTERN Prezident Hotel***** (Novi Sad), Premier Prezident Hotel***** (Sremski Karlovci) i Vila Prezident**** (Sremski Karlovci).

Ivona Borojevic

Veliku zlatnu medalju za visok kvalitet usluga dobili su svi Hoteli pojedinačno i time opravdali dugogodišnje poslovanje i lidersku poziciju u regionu. Na svečanoj ceremoniji u ime Prezident Hotela nagradu je primila Ivona Borojević (generalni menadžer), a ovo laskavo priznanje dodelio je Direktor Novosadskog sajma, Slobodan Cvetković.

PEHAR i priznanja

Prezident Kompanija je još jednom dokazala da je korak ispred svih i održala dato obećanje od prošle godine. Definiitvno su se potrudili da zadrže kvalitet usluge, kao i da neprestalno postavljaju visoke standarde konkurenciji sa novim otkrićima i investicijama. Jedva čekamo sledeću godinu!

Autor i foto: NsHronika.rs