Početna Intervju dana Marina Perazić: Možda je upravo Exit presudio da zavolim Novi Sad i...

Marina Perazić: Možda je upravo Exit presudio da zavolim Novi Sad i odlučim da u tom gradu živim

0

Marina Perazic Foto Dimitrije Nedeljkovic

Uprkos obavezama i pred sam ulazak u rijaliti šou program “Farma”, poznata pevačica Marina Perazić, pronašla je malo vremena da nam odgovori na nekoliko pitanja o gradu u kojem je, kako kaže, provela pet divnih godina. Pedesetsedmogodišnja Riječanka ističe da se u “Srpsku Atinu” uvek rado vraća, te da je to mesto gde uvek može da “napuni baterije”.

Koliko dugo ste živeli u Novom Sadu?

– U Novom Sadu sam živela 5 godina u kontinuitetu, a od jeseni provodim u proseku 10 dana mesečno jer su moje kćerke još uvek tu stacionirane. Ovde sam stekla i brojne prijatelje s kojima se jako lepo družim.

Koji deo grada vam se najviše sviđa?

– Najviše volim Liman. Tu sam provodila najviše vremena. Volim što u tom delu grada zgrade nisu zbijene i ima dosta zelenih površina. Limanski park je divan i veoma mi se sviđa što preko njega mogu da ‘presečem’ do Štranda za samo nekoliko minuta, gde se kupam na Špicu i plivam do Ribarca. Volim Kinesku četvrt koja evoluira u neku alter klupsku četvrt, prekrasno uređno šetalište koje može da me odvede do Keja, ako sam raspoložena, a blizu je centra. Uh, volim i “Merkator” u kojem potrošim sve pare u mojim omiljenim radnjama.

Gde ste voleli da izlazite i provodite svoje slobodno vreme dok ste živeli u Novom Sadu?

– Ne izlazim po kafićima ni danju ni noću, ali volim klabing jer obožavam da slušam elektronsku muziku i plešem satima, a to mi je najomiljeniji oblik treninga. Klubovi se zatvaraju, otvaraju novi, ali populacija koja sluša tu vrstu muzike ima istančan ukus jer nas je Exit “razmazio” dovodeći nam brojne DJ zvezde. Ponosna sam na sebe što sam posetila svih 15 Exit festivala i možda je upravo on presudio što sam zavolela Novi Sad i odlučila da u njemu živim.

Najlepši trenutak koji pamtite iz života u vojvođanskoj prestonici?

– Teško je odlučiti se za najlepši trenutak mog boravka u Novom Sadu, ima ih mnogo. Pojedine izvođače na Exitu ću pamtiti čitav život. U posebnom sećanju ostali su mi počeci koje sam kao instruktor zumbe imala u prepunoj sali žena koje su se veselile potpuno rasterećene kao devojčice! Bilo je i predivnih trenutaka sreće s mojim kćerkama i prijateljima.

Vaš recept za srećan život je…

– Lepota nije dovoljna za sreću, moraš biti dobra osoba, tako savetujem i moje kćerke.

Autor: Sanja Ujvari
Foto: Dimitrije Nedeljković / Privatna arhiva