Početna Intervju dana Robert Čoban: Odakle dolazimo i gde smo se uputili u 2016.

Robert Čoban: Odakle dolazimo i gde smo se uputili u 2016.

0

RobertCoban2-750x350Jedan od osnivača našeg portala i nezvanični kralj tabloida, Robert Čoban jeste čovek čiji poslovni rezultati ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Vlasnik je izdavačke kuće “Color Press Group” koja broji preko četrdeset različitih štampanih izdanja samo u Srbiji, onda desetak Internet portala, dok je, uz sve to, i organizator poprilično visokog broja konferencija u zemlji i regionu. Robert je ličnost koja poznaje biznis i ima osećaj za sledeću veliku stvar. Razgovarali smo o profesionalnim prilikama u godini iza nas i ovoj koja je pred nama, otkrio nam je konačan datum nove, druge po redu, konferencije Nova Energija, iskritikovao situaciju u PR-u i istakao neke glavne događaje i ljude u 2015.

Koji je po Vašem mišljenju događaj iz prethodne godine?

Prvi put mi neko postavlja ovakvo pitanje i shvatam da mene u suštini zanima jako mnogo stvari i užasno mi je teško da odvojim jedan događaj. Samo naša kompanija je organizovala u 2015. čak 70 konferencija i drugih različitih događaja, bio sam na preko 20 putovanja, išao na koncerte, premijere, predstave…

Promašaj godine?

Trudim se da ne mislim o lošim stvarima. Mislim da bi verovatno titulu nosioca promašaja godine mogao u regionu da ponese raniji hrvatski premijer Milanović zbog izjava o migrantima i ponašanja prema Srbiji u vezi sa migrantskom krizom. Zatim, mađarski premijer Orban na istu temu i premijer Republike Srpske – Dodik koji mi je užasno iritantan u to svom bahatom odnosu prema državi u kojoj živi, a sa druge strane indicije o korupciji epskih razmera sve su prisutnije.

Nastavak pročitajte OVDE!

Izvor: www.novaenergija.net
Foto: www.novaenergija.net