Početna IT & Business Drugi Međunarodni kongres pravnika Kec grupe

Drugi Međunarodni kongres pravnika Kec grupe

0

Kec grupa iz Novog Sada, organizovaće od 13. do 17. decembra drugi Međunarodni kongres pravnika u hotelu ”Grand” u Banskom u Bugarskoj. Ove godine, tema događaja je “Pravo i IT”, odnosno oblasti savremenog prava – pravosuđe u 21. veku, digitalizacija i pravo, zaštita podataka o ličnosti na internetu, digitalna imovina, rad na daljinu i dr.

Tokom petodnevnog događaja, učesnici za koje će biti organizovan prevoz iz Novog Sada, Beograda i Niša imaće mogućnost da prisustvuju na više od 50 predavanja, okruglih stolova i radionica. Organizatori najavljuju i bogat zabavni program u vidu izleta, koktela i koncerata.

Na Međunarodnom kongresu pravnika mogu da učestvuju sudije, tužioci, advokati, medijatori, diplomirani pravnici i pravnici zaposleni u kompanijama i javnom sektoru i javni beležnici. Ako smatrate da je potrebno kontinuirano učenje, rad na sebi i sticanje novih poznanstava za uspeh u poslu onda je ovaj Kongres pravo mesto za vas.

Prvi Kongres organizovan je prošle godine na Kopaoniku i okupio je više od 150 pravnika iz deset zemalja. Ove godine organizatori očekuju učešće više od 500 pravnika iz više od 20 zemalja sveta.

Više informacija o Kongresu naši čitaoci mogu saznati tako što će kontaktirati Kec grupu na mail: info@kecgrupa.rs ili na broj: 064/112-60-59. Čitaoci našeg portala ostvaruju 10% popusta na kotizaciju. Potrebno je samo da naglasite da ste na našem portalu saznali za Kongres.

O Kec grupi:

Kec grupa je kompanija iz Novog Sada koja se bavi marketingom i organizovanjem događaja za pravnike i preduzetnike. Pored Kongresa, organizuje ili podržava najznačajnije događaje za pravnike u našoj zemlji, kao što su Savetovanje sudija prekršajnih sudova, Savetovanje pravnika u privredi (ove godine se organizuje jubilarno 30 savetovanje), Savetovanje pravnika u oblasti radnog prava, Priprema za polaganje pravosudnog ispita i mnoge seminare i kurseve.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Kec grupa