Početna Kultura Bioskop na otvorenom za novosadske bicikliste

Bioskop na otvorenom za novosadske bicikliste

0

Novosadska biciklistička inicijativa u saradnji sa ambasadom Holandije organizuje na otvorenom besplatnu projekciju filma “Iznenađenje” u sredu 6. septembra u 20 časova na stepeništu Spensa, kod službenog ulaza 3.

Novosadska biciklistička inicijativa želi da priredi Novosađanima i Novosađankama na biciklima otvoreni bioskop u ride in konceptu, a ambasada Holandije im je dala film “Iznenađenje” (i prevod).

Priča filma prikazuje multimilionera Jakoba koji je prvi put u životu zaljubljen i to u prelepu Anu. Po prvi put život ih čini nasmejanim, međutim upravo su potpisali ugovor sa kompanijom koja će im pomoći da na iznenađujuć način odu na onaj svet. Oni pokušavaju da raskinu taj ugovor, međutim, kao i sa bilo kojom administracijom, to nije lako.

Spremljene su sedalice za stepenište, ali gledaocima se predlaže da ponesu još nešto na šta bi mogli da sednu. Redari će čuvati bicikle, tako da se ohrabruju građani da dođu na svojim dvotočkašima.

Projekcija je besplatna i aplikacije za vremensku prognozu kažu da neće biti padavina. Međutim, ukoliko bude previše hladno ili kišno, projekcija se seli u Kulturni centar Lab.

Izvor: RTV