Početna Kultura Božićna internet premijera filma “Iza ničeg 2”

Božićna internet premijera filma “Iza ničeg 2”

0

Udruženje nezavisnih umetnika OREOL TIM iz Novog Sada predstavlja drugi po redu film „Iza ničeg 2“ koji je jedinstven po tome što je internacionalnog karaktera, krimi priča, snimljen bez budžeta, a ono što ga najviše izdvaja je to što je na snimanju učestvovalo 90 ljudi iz različitih stvaralačkih delatnosti, zajedno sa glumcima iz Rumunije i Tajlanda. Jedan deo filma se priča i na rumunskom jeziku, poručuju iz Oreol tima, udruženja nezavisnih umetnika koje snima kratkometražne i dugometražne filmove svih žanrova, iz čiste ljubavi prema kulturi i svetu filma.

„Iza ničeg 2“ je kriminalistička priča koja u nekom trenutku nadilazi ovaj žanr kroz duboko emotivni i intelektualni prikaz sveta kriminala, prateći život Miladina, kojeg je kao siroče othranila siromašna Rumunka iz Srbije. On čvrsto donosi odluku da izađe iz sveta kriminala ali ga na tom putu čekaju razna iskušenja i prepreke. Snimalo se na različitim lokacijama u Novom Sadu, Futogu, Temerinu, Sečnju i Sutjesci.

Prva premijera filma „Iza ničeg 2“ održana je u Zrenjaninu 31. oktobra u Kulturnom Centru grada. Zbog novih kovid mera, premijere u Kraljevu, Somboru, Novom Sadu i drugim gradovima su odložene do daljnjeg.

Internet premijera održana je 26. decembra, a sada nas očekuje nova božićna internet premijera filma i to 07. januara 2021. godine u vremenskom periodu od 20 do 22 časa.

Film će moći da se pogleda na SLEDEĆEM LINKU.

Autor: NSHronika
Foto: Printscreen/Youtube tizer