Početna Kultura Koncert harfe sutra u holu zgrade u Novom Sadu

Koncert harfe sutra u holu zgrade u Novom Sadu

0

Upravnik stambene zajednice na adresi Bulevar Kralja Petra I 69 sa harfistkinjom Željkom Milošević u subotu, 16. novembra, u 18 sati organizuje iznenađenje za stanare stambene zgrade. Naime, hodnicima će odjeknuti plemeniti zvuci harfe u kojima će komšije moći da uživaju. Dovoljno je samo da izađu ispred svojih stanova.

Ovaj koncert je poklon komšijama, a harfistkinja Željka Milošević će izvesti obrade popularnih domaćih i stranih numera – od evergreena do najnovijih hitova, takođe sviraće i muziku koju je sama komponovala.

Harfistkinju Željku publika je nedavno mogla da čuje na koncertu grupe Galija, poznata je kao članica grupe Playade i kao preduzetnica koja, vodeći jedinu privatnu školu harfe za sve uzraste u Srbiji i baveći se proizvodnjom malih harfi, radi na popularizaciji ovog instrumenta u Srbiji.

Organizatori kažu da je ovo je primer stambene zajednice koja funckioniše složno, a ovaj gest može biti podsticaj i drugim zajednicama kako da na kreativan način doprinesu harmoniji i skladnosti u svom okruženju.

Izvor: RTV
Foto: Pixabay