Početna Kultura Koncert Indexa u Novom Sadu

Koncert Indexa u Novom Sadu

indexi,-indeksi-jpg

Koncert Indexa i prijatelja “Da sam ja netko” biće održan 30. septembra u Sava centru, a 1. oktobra u Novom Sadu u Srpskom narodnom pozorištu.
Inicijator projekta i producent Tomislav Kašljević ponovno okuplja muzičare, nekadašnje članove “Indexa” nastavljajući tradiciju koja traje i obnavlja se iz godine u godinu od 2007, uz uvek rasprodate dvorane i bezvremenske pesme te grupe koje obožavaju sve generacije publike.

Ovo je još jedan koncert posvećen legendama! Od samog početka, okupljamo se da ovim koncertima odamo počast velikoj grupi, a uvek smo u mislima s preminulim članovima Davorinom Popovićem, Bodom Kovačevićem, Đorđem Kisićem, Đorđem Novkovićem i Encom Lesićem“, kaže on.

Kašljević je dodao da mu je čast što je cd koji je snimljen na jednom od proteklih koncerata nagrađen Porinom, najvećom hrvatskom muzičkom nagradom.

Ove će godine u postavi Indexa svirati nekadašnji članovi: Fadil Redžić, (bas gitara), Ranko Rihtman, Neno Jurin i Kornelije Kovač (klavijature), Peco Petej i Miroslav Šaranović (bubnjevi) i Muris Varajić (solo gitara).

Pesme “Da sam ja netko”, “Sanjam”, “Bacila je sve niz rijeku”, “Sve ove godine”, “Svijet u kojem živim”, “U jednim plavim očima”, “Plima” i mnoge druge, pevaće Dado Topić, Željko Bebek, Masimo, Hari Mata Hari, Goran Karan, Aleksandra Kovač, Boris Novković, Seid Memić Vajta, Jelena Tomašević…

Poseban gost ovogodišnjeg koncerta je pobednik showa “X-Factor Adria” Amel Ćurić, navode organizatori.

Karte se nalaze u prodaji po cenama za Beograd od 1.800, 2.100, 2.400 i 2.700 dinara, a mogu se nabaviti na blagajnama Sava centra i Eventima, dok za Novi Sad cene iznose 2.200 i 2.400 dinara na blagajni SNP-a.

Autor: Tanjug
Foto: wikipedia