Početna Kultura Kursevi stranih jezika i jezičkih veština na Filozofskom fakultetu

Kursevi stranih jezika i jezičkih veština na Filozofskom fakultetu

0

welcome-976277_1280

Centar za jezike Filozofskog fakulteta organizuje upis na kurseve jezika i jezičkih veština do 20. februara.

Zainteresovani se mogu prijaviti do 20. februara 2016. godine, a u ponudi su kursevi engleskog, poslovnog engleskog, nemačkog, italijanskog, francuskog, španskog, japanskog, ruskog, persijskog, rumunskog, rusinskog, slovačkog, grčkog, turskog i portugalskog jezika na različitim nivoima.

Pored toga, centar nudi i kurseve dikcije i pravopisne norme srpskog jezika, kao i kurseve kreativnog i akademskog pisanja. Polaznicima je omogućen rad u malim grupama, ali i idividualna nastava, koji izvode univerzitetski kadrovi i izvorni govornici.

Polaznicima će se ukazati prilika da otkriju i svoju kreativnu stranu, koja im može pomoći da se osećaju sigurnije u sve traženijim zanimanjima pisaca različitih internet sadržaja, na kursu kreativnog pisanja, dok kurs akademskog pisanja pomaže u savladavanju tehnika koje su potrebne svima onima koji žele da se bave naučnim radom, na osnovnim, master ili doktorskim studijama, ili da jednostavno sa uspehom obave svoje predispitne obaveze u vidu seminarskih radova.

Izvor: 021.rs
Foto: Ilustracija / Pixabay.com