Početna Kultura Novosadska premijera filma “Jesen samuraja” 5. oktobra u bioskopu Cinestar 4DX

Novosadska premijera filma “Jesen samuraja” 5. oktobra u bioskopu Cinestar 4DX

0

2 jesen samuraja

U bioskopu CineStar 4DX, koji se nalazi u Šoping centru BIG, u sredu 5. oktobra sa početkom u 19.45 časova biće održana novosadska premijera domaćeg filma “Jesen samuraja” kojoj će prisustvovati reditelj Danilo Bećković i fenomenalni glumci, glavni junaci filma.

Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Vesna Trivalić, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović, i sedmogodišnji Petar Novićević koji se prvi put pojavjuje na filmu, prošetaće crvenim tepihom i biće gosti na koktelu koji počinje u 19 časova.

Autor hit filma “Mali Budo” ovoga puta režirao je romantičnu komediju “Jesen samuraja” sa mnogo smeha i nežnih emocija. Glavni junak, Vladica je profesionalni karatista, koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad, zaljubljuje se u Snežanu i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

Karte za novosadsku premijeru filma “Jesen samuraja” su već u prodaji na blagajnama bioskopa Cinestar 4 DX koji se nalazi u sastavu Šoping centra Big, kao i online na sajtu CineStar-a http://www.cinestarcinemas.rs

Autor: NsHronika