Početna Kultura Novosadski Winter Fest: Održan besplatan Božićni koncert u Muzeju Vojvodine

Novosadski Winter Fest: Održan besplatan Božićni koncert u Muzeju Vojvodine

0

U organizaciji kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a u sklopu festivala”Novosadski Winter Fest” juče je u prepunoj sali Muzeja Vojvodine održan besplatan Božićni koncert.

U okviru programa ovom prilikom su nastupili: 
– Duo Fagota (Jelena Burčer i Jefimija Šipka)
– Francis Rene Gebauer – Romansa sa dve varijacije
– Luigi Cherubini – Andante con moto
– Duvački kvintet Ex Yu (Zorana Momić – flauta, Mihael Tresk – klarinet, Nela Drašković – oboa, Doris Račić – horna, Jefimija Šipka – fagot) Deneš Agay – Five Easy Dances
– Duvački trio (Jovan Aćimović – klarinet, Marija Đorđević – flauta

Ovo je samo jedna od pratećih aktivnosti ovogodišnjeg festivala “Novosadski Winter Fest” koji se organizuje uz podršku Grada Novog Sada, Gradske uprave za privredu, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Udruženja Subsidium, a pod pokroviteljstvom Vojvođanske banke – OTP Group, BIG Shopping centra, kompanije Coca-Cola, Heineken, Orbit, emmezeta i Cineplexx Promenada a koji će trajati na Trgu slobode sve do 30. decembra 2019. godine.

“Novosadski Winter Fest” glasovima publike iz celog sveta proglašen je jednim od 10 najboljih božićnih marketa u Evropi, čime se automatski kandidovao za izbor za najbolji božićni market u Evropi 2021. godine o čemu više možete pročitati OVDE.

Više informacija o festivalu možete pronaći na zvaničnom sajtu www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici – Novosadski Winterfest