Početna Kultura Otvoren Sheraton Garden – Mesto nove gradske energije

Otvoren Sheraton Garden – Mesto nove gradske energije

0

Ljubitelji dobrog ukusa, gradskih dešavanja i kulturnog sadržaja imaju novo mesto okupljanja – Sheraton Garden u Novom Sadu. Svečanim koktelom, u prisustvu brojnih zvanica iz grada, upriličeno je otvaranje mesta koje će uneti novu energiju u „srpsku Atinu“.

„Sigurni smo da će Hotel Sheraton Novi Sad sa novootvorenim Sheraton Gardenom postati jedno od omiljenih mesta okupljanja naših sugrađana. Zajedno sa “Letnjom scenom Sheratona”, koja je već zaživela sa popularnim pozorišnim predstavama, i na ovaj način ćemo ponuditi Novosađanima kvalitetan sadržaj, bogatu gastronomsku ponudu i popularna kulturna dešavanja. Od jutarnje kafe, koktela, laganog ručka ili večere uz stand up nastupe, sve je podređeno vrhunskom ugođaju,” izjavio je Novak Bojanić, direktor hotela Sheraton.

Letnja scena Sheratona” nedavno je otvorena najavom premijere predstave “Hotel 69” uz prisustvo glavne glumačke ekipe. Tokom leta, hotel Sheraton biće domaćin nekim od najpopularnijih predstava koje se igraju u autentičnom ambijentu, kao i stand-up izvođenjima popularnih glumaca. Za ljubitelje dobrog ukusa tokom leta predviđeni su matine petkom i tradicionalni nedeljni ručak u restoranu sa vrhunskom gastronomskom ponudom.

Autor: NSHronika
Foto: Aleksandar Milutinović/MK resort