Početna Kultura Pozorišna predstava u izvođenju Nikole Đurička u Pozorištu mladih

Pozorišna predstava u izvođenju Nikole Đurička u Pozorištu mladih

0

Pozorišna predstava u vidu stand-up komedije “Sve što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli nikad da ga pitate” u izvođenju Nikole Đurička, igraće se u utorak, 2. aprila u Velikoj dvorani Pozorišta mladih.

To je šesto izvođenje ove predstave u Novom Sadu, a čuveni glumac Nikola Đuričko će sa scene Pozorišta mladih posetiocima pričati zanimljive i duhovite priče o sebi i situacije u kojima se nalazio.

Pored svih filmova, pozorišnih predstava, serija i emisija u kojima je učestvovao, on je uvek Džoni – šarmantni, duhoviti momak iz Beograda u čijem društvu je uvek veselo i zanimljivo.

Šta sam morao da pevam u prvom razredu? Kako sam izgubio četrdeset klinaca? Za koliko sam prodavao putovanja na Havaje? Zašto sam pao balet? Zašto sam nosio helanke? Kako sam dobio dva nagradna izlaska u grad? Како se pravilno koristi kondom? Šta nikada nemojte da stavljate u oči? Sve ovo i još mnogo toga…

Ulaznice za predstavu se mogu kupiti u knjižari “Mala velika knjiga” u holu Pozorišta mladih, kao i na blagajni i kroz prodajnu mrežu Gigstix-a po cenama od 1.200 dinara za parter, a 1.000 dinara za sedišta na balkonu.

Predstava počinje u 20 časova.

Izvor: 021
Foto: Promo