Početna Kultura Predstavljen novi brend Lagami

Predstavljen novi brend Lagami

0

lagami1

Na brodu “Skipper”, u Novom Sadu, ovog vikenda predstavljen je jedan nov ali vrlo popularan novosadski modni brend Lagami.
Lagami je brend Lane Prosenice koji se odlikuje originalnošću i jednostavnim ali prepoznatljivim stilom. Namenjen je devojci i ženi, koja sebe ne vidi u masovnoj i komercijalnoj modi velikih modnih kuća, već za sebe traži nešto posebno, udobno, u trendu, a često i korak ispred.

“Male kolekcije velikog stila”, moto je modnog studija Lagami.

lagami4

Od zamisli do gotovog modela, ceo proces se odvija u Lagami Studiju u Novom Sadu. Ovo je projekat jedne zene i njenog tima, i to je vidljivo u svakom elementu. Velika pažnja usmerena je na izbor materijala, udobnost modela i svedene linije, naklonjene ženskom telu. Ljubav i zadovoljstvo sa kojom se stvara prošiva svaki komad kolekcije i deo je atmosfere koju ćete osetiti u Lagami Studiju.

lagami5

Pojedini modeli, kao što su Lagami Baggy pantalone i Lagami Haljina, svojom udobnošću, dobrim modelom, odabranim materijalima i dezenima, prevazišli su sezonalnost kolekcije i postali zaštitni znak ovog brenda. Baggy pantalone su sami otkrili muškarci i rado ih nose, te od skora Lagami ima i “unisex” liniju pantalona i majci.

Drugačije, posebno, originalno su reči koje se najčešće čuju pri prvom susretu sa ovim brendom.
lagami

lagami2

lagami3

lagami6

lagami7

lagami8

lagami9

lagami10

lagami11

lagami12

lagami14

lagami15

Autor: NsHronika.rs