Početna Kultura Šinobusi i Atheist Rap nastupaju na Urban bean festu

Šinobusi i Atheist Rap nastupaju na Urban bean festu

0

urban fest

Organizatori podsećaju da su prijave takmičarskih ekipa za ovu međunarodnu kulinarsku olimpijadu u toku i da traju do 10. juna.

Prve večeri Urban bean festa, koji se po prvi put ove godine organizuje u Novom Sadu, nastupaju poznati novosadski bendovi. U petak, 12. juna, u Kameničkom parku, kapije fest zone se za posetioce otvaraju već u podne, dok glavni program tog dana započinje u 17 časova laganim zvucima britanskog DJ-a, Mak Flossa, Novosađanima poznatiji kao vokalista Positive Vibration Movement sastava. Gitare i bendovi zauzimaju binu sat vremena kasnije i nastupaju sledećim redom – Branimir i neprijatelji, Osmi dan, Šinobusi i Atheist Rap.

Kako saopštavaju organizatori, ulaz je besplatan, a najavljuju se i promotivne cene pića.

Organizatori podsećaju da su prijave takmičarskih ekipa za ovu međunarodnu kulinarsku olimpijadu u toku, sve do 10. juna. Takmičenje u kuvanju pasulja održava se drugog dana, u subotu, 13. juna, na istoj lokaciji u Kameničkom parku. Najbolja ekipa osvaja nagradu od 100.000 dinara.

– Ukoliko ste iskusni kuvari, sladokusci, ljubitelji tog tradicionalnog jela ili samo želite dobru zabavu i druženje, organizujte tim od osam članova i prijavi te se na http://www.beanfest.rs, pozivaju organizatori.

Osim tradicionalnog takmičenja u spremanju pasulja, biće priređene dobro poznate i popularne Ravničarske igre, etno sokak i bogat kulturno-umetnički, muzički i sportski program.

Organizatori festivala su Bin Marketing i Ekocentar Vodomar 05, uz podršku Gradske uprave za kulturu Grada Novog Sada i JKP Gradsko zelenilo.

Autor: mojnovisad.com