Početna Kultura Uskoro novosadska premijera “Zona Zamfirova II deo” u Areni

Uskoro novosadska premijera “Zona Zamfirova II deo” u Areni

14016-zona-86

Najgledaniji srpski film svih vremena dobio je nastavak. Novosadska premijera dugo iščekivanog ostvarenja “Zona Zamfirova drugi deo” zakazana je za 25. januar u Areni Cineplex, a lepu Zone igra mlada Brankica Sebastijanović, dok je uloga Maneta pripala Milanu Vasiću.

Skoro 15 godina nakon što je ekranizovana ova velika ljubavna saga, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dve godine nakon venčanja. Režija je poverena Jugu Radivojeviću, a iza produkcije filma stoje Pink international i produkcija “Vrati se Zone”.

Glavni protagonisti i njihova borba da sačuvaju brak i dalje su smešteni između 1905. i 1908. godine, a producent filma Miroslav Mitić, u čijoj produkciji je realizovana i prva “Zona Zamfirova”, ističe kako je kroz omiljenu ljubavnu priču dočarana lepota naše zemlje u tom periodu, ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi.

– Obuhvatili smo nekoliko krucijalnih porodičnih problema koji jednako tište mlade ljude i tad i sad. Uveren sam da će film na najlepši način promovisati porodicu i naše društvo – naglašava Mitić, dok Vasić kaže kako mu se čini da je uloga Maneta pisana upravo za njega.

U filmu imamo tragediju, dramu, komediju, akciju i srećan kraj, sve što je potrebno za pravi, veliki film, kaže Milan.

Inače, glumačke zvezde filma poput Ljiljane Stjepanović, Ljiljane Dragutinović, Tanje Bošković, Milana Laneta Gutovića, Nikole Ristanovskog, Ivana Bekjareva, Branka Đurića, Milana Kalinića, Stefana Buzurovića, Ive Stefanović i mnogih drugih učinili su da “Zona Zamfirova drugi deo” u susret predpremijerama koje su počele širom Srbije već od 18. januara, a u zemljama Evropske unije od 26. januara, izazove ogromno interesovanje, a sve ukazuje i na to da će baš kao nekada okupiti publiku u bioskopu.

Izvor: Mojnovisad.com
Foto: Arena Cineplex Pr