Početna Kultura Večeras svečano otvaranje izložbe “PDP All Stars”

Večeras svečano otvaranje izložbe “PDP All Stars”

0

pdp

Večeras će u galeriji “Most” Zavoda za kulturu Vojvodine sa početkom u 19 časova biće svečano otvorena izložba “PDP All Stars” koja će trajati sve do 29. januara 2016. godine.

Na izložbi će biti predstavljeni radovi aktuelnih domaćih dizajnera i ilustratora, štampanih niskobudžetnom štampom na rizografu, a sutori koji će se predstaviti su: Lazar Bodroža, Davor Gromilović, Monika Lang, Milan Letić, Željko Lončar, Marina Milanović, Bratislav Milenković, Milica Pantelić, Marko Purać, Marijana Rot, Stefan Stanojević, Nenad Trifunović, Jovan Trkulja i Mirko Žarković.

PDP je konferencija kreativnih medija koja se već 8 godina održava u Novom Sadu. Konferencija okuplja dizajnere, fotografe i druge vizuelne stvaraoce sa ciljem da putem predavanja, radionica i izložbi edukuje publiku u oblastima kreativnih medija, kao i da putem konkursa promoviše rad studenata i mladih autora.

Na izložbi će biti predstavljeni i pobednički radovi sa konkursa za dizajn plakata PDP konferencije – Ivana Radmanovac, Jovana Janković i Ivan Mesaroš.

Autor: NsHronika.rs