Početna Kultura Velika audicija za decu za predstave “Mali princ” i “Kontrolni” u DKCNS

Velika audicija za decu za predstave “Mali princ” i “Kontrolni” u DKCNS

0

Teatar DKCNS organizuje u subotu, 9. februara od 16 do 18 časova veliku audiciju za male glumce u Dečijem kulturnom centru Novog Sada.

Drugari uzrasta od 8 do 11 godina, od drugog do petog razreda, radiće na predstavi “Mali princ”, po motivima iz istoimene knjige Atoana de Sant Egziperija, a oni malo starji, između 12 i 14 godina (od 6. do 8. razreda) na predstavi “Kontrolni”, autorke Milene Depolo.

Dramske radionice su namenjene klincima i klincezama, koji uživaju da imitiraju, da uobražavaju da su neko drugi ili su stidljivi, a voleli bi da to nisu.

Dramskie radionice Teatra DKCNS vode Nenad Pećinar, prvak drame SNP-a i Severina Prostran Miletić, pozorišni pedagog. Tokom rada na predstavi deca će dobiti priliku da svladaju osnovne glumačke tehnike i veštine komunikacije, da zavire iza zavese u čarobni svet mašte u originalnom pozorišnom okruženju i tako razviju ljubav prema scenskoj umetnosti.

Audicija će se održati u Dečijem kulturnom centru, Ive Lole Ribara 6 (preko puta rukometnog terena u Dunavskom parku). Više informacija možete dobiti putem telefona 063/52-11-23 ili na mejl dkcnovisad@gmail.com.

Izvor: 021.rs
Foto: Dečiji kulturni centar Novi Sad