Početna Kultura Žensko stand up veče, prvi put u Novom Sadu u Domu kulture...

Žensko stand up veče, prvi put u Novom Sadu u Domu kulture NS, 31. avgusta!

0

Po prvi put u Novom Sadu nastupaće ženska postavka organizacije Standup.rs i to u sredu, 31. avgusta u 20 časova!

Pozivamo vas da dođete na svoju dozu sjajnog ženskog humora u Dom kulture Novi Sad!

Nastupaju:

  • Lena Ilić ima skoro trideset godina i još uvek niko nije uspeo da joj objasni šta je administrativna zabrana. Dobitnica je nagrade za najluđi friz na rekreativnoj nastavi u Soko Banji. Nema kućnog ljubimca, ali za par godina planira da usvoji zdrave navike.
  • Marija Žagar je ”inženjer” i “komičar”, luckasta je, neki bi čak rekli i simpatična, međutim, ona je samo prsla. Ne govori ljudima da se bavi standupom jer želi da se ophode prema njoj kao prema normalnoj osobi.
  • Slavica Petrović je keva koja neguje retro roditeljstvo. Toliko retro da je moderno reći retro. Ništa fensi, nema norveškog tečaja za decu i chia semena za doručak. Takoreći, deca sama rastu na livadi i jedu šta ulove. Sem chia, to je teško uloviti. Ne da se, rogato stvorenje.
  • Zorana Đurđević je pauzirala neko vreme sa standupom pa se sada vraća i to pravo na žensko veče u Novom Sadu.

Veče vodi kolega i prijatelj Aleksandar Milosavljević programer, preduzetnik, student i komičar. Neuki posmatrač bi pretpostavio da se radi o svestranoj osobi, klinički psiholog bi, sa druge strane, prepoznao simptome šizofrenije.

Ulaznice su u prodaju po ceni od 700 rsd. sedeća mesta (ograničen broj) i 500 rsd. stajaća mesta, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/15-domkulture/3776-vece-zenskog-standupa

Standup.rs je organizacija koju je osnovala žena, koju vode žene i koja će uvek raditi na tome da dokaže i pokaže svetu da su žene duhovite isto koliko i njihove sjajne muške kolege.

Rezervaciju sedećih mesta možete izvršiti slanjem poruke putem Viber-a na broj +381 60 41 14 220!

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo