Početna Danas u gradu 16. Sajam zapošljavanja u Novom Sadu

16. Sajam zapošljavanja u Novom Sadu

SAJAM

U Novom Sadu će danas biti organizovan 16. Sajam zapošljavanja na kome će učestvovati 67 poslodavaca koji su prijavili 423 slobodnih radnih mesta, najavljeno je iz Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje u Novom Sadu.
Slobodna mesta se nude u ekonomskoj, komercijalnoj, trgovačkoj, pravnoj, turističkoj, ugostiteljskoj, mašinskoj, elektrotehničkoj, građevinskoj, grafičkoj i medicinskoj struci.
Priliku da pronađu posao imaće i informatičari, defektolozi, psiholozi, socijalni radnici, nastavni kadar za osnovnu školu, vaspitači, poznavaoci nemačkog, holandskog, danskog i švedskog jezika, menadžeri, administrativni radnici, savetnici u osiguranju, radnici u obezbeđenju, farmaceutski tehničari, moleri, stolari, mesari, poslastičari, kuvari i pekari, frizeri, krojači, tapetari, magacioneri, vozači, higijeničari i pomoćni radnici u proizvodnji.

Poslodavci su istakli i slobodna radna mesta za osobe sa invaliditetom – operater na računaru, grafički dizajner, šivač, krojač, moler, obućar, radnik obezbeđenja i radnik za administrativno-knjigovodstvene poslove.

Posetioci će biti informisani o uslugama Nacionalne službe za zapošljavanje kroz neposrednu komunikaciju na štandu Filijale Novi Sad NSZ i putem informativnog materijala. Poželjno je da kandidati ponesu više primeraka radne biografije.

Sajam zapošljavanja, u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje – Filijala Novi Sad, organizovan je od 10 do 15 časova u Zapadnom holu SPENS-a.

Autor: Tanjug