Početna Danas u gradu Sjajnim programom na Singing Christmas Tree nastavlja se “Novosadski Winter Fest”

Sjajnim programom na Singing Christmas Tree nastavlja se “Novosadski Winter Fest”

0

IMG_8034Sedmi dan„Novosadskog Winter Festa“ je za nama i ono što nam je posebno važno jeste da svakoga dana okuplja sve više najmlađih koji uživaju u prazničnoj čaroliji na Trgu slobode.
Sinoć smo imali prilike da čujemo hor „Zvončići“ iz Novog Sada koji su ulepšali „raspevanu jelku“. Nakon njih na glavnoj bini nastupili su bend „Monohrom“ i DJ XLX.

IMG_8043
Singing Christmas Tree večeras od 18h ugostiće dva hora, goste iz Rume iz OŠ „Dušan Jerković“ i hor Muzičke škole „Notica“ iz Novog Sada. Gost „raspevane jelke“ biće Vladimir Kozbašić Pećinko, osnivač i pevač grupe Atheist Rap. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Next soka – Bući Bući i Vojvođanske banke.

IMG_8239Od 19h slušamo bend „Yupidu”kojiće se predstaviti jednosatnim programom filmske muzike koja je odabrana za publiku od 5 do 105 godina. Kako su nam rekli, birali su kompozicije iz filmova koje sadrže praznične prigodne pesme, za najmlađe Knjiga o džungli, Frozen, za odrasle Parlapi u piano, Those were the days, Od Belafontea do Bublea.
I večeras se na centralnoj bini od 20h družimo sa DJ-ejem XLX koji će nas zagrejati svojim izborom muzike.

IMG_8374“Novosadski Winter Fest” ima i humanitarni karakter. U jednoj od drvenih kućica možete da kupite rukotvorine koje su napravila deca iz “Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju “Veternik”.

IMG_8225Imamo i važno obaveštenje za sve vlasnike kućnih ljubimaca. Subota, 10.decembar, biće Dan kućnih ljubimaca. Dođite na Trg slobode sa svojim ljubimcima u 17h. Družićemo se, a pripremili smo poklone i za ljubimce i za vlasnike.

Fijaker, za koji su sugrađani veoma zainteresovani, ali i mnogi gosti iz drugih gradova, do petka će voziti od 17 časova, a tokom vikenda ćete moći da se provozate već od 12 časova.
Zvanični haš teg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.
Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest. Prijatelj festivala je i Elektrodistribucija Srbije.

IMG_8166