Početna Danas u gradu Besplatna radionica oslikavanja uskršnjih jaja

Besplatna radionica oslikavanja uskršnjih jaja

0

White wooden plank

“Art Nouveau Studio” iz Novog Sada će u petak, 29. aprila, organizovati besplatnu radionicu oslikavanja uskršnjih jaja, namenjenu svima koji su zainteresovani, bez obzira na uzrast i na prethodno znanje i iskustvo. Radionicu vodi magistarka slikarstva Vesna Pantović, kompletan pribor i materijal će biti obezbeđeni, a sve što učesnici treba da ponesu su jaja za oslikavanje.

Radionica je namenjena kako deci, tako i odraslima, dakle svima koji su zainteresovani i imaju potrebu da se kreativno izraze, bez obzira na to da li imaju prethodnog crtačkog iskustva. Ideja je da se kreativno igramo i zabavimo, a da pritom svim zainteresovanim učesnicima predstojeći praznik učinimo šarenijim i ispunjenijim – kažu iz “Art Nouveau Studija”.

Art2Organizatori radionice napominju da je broj učesnika ograničen, zbog čega je potrebno svoje prisustvo unapred najaviti putem e-mail adrese vesna_pantovic@yahoo.com, porukom u inbox na Facebook profilu “Art Nouveau Studio”, ili telefonom, na broj 060 48 46 632.

Novoosnovana škola crtanja i slikanja “Art Nouveau Studio” nalazi se u Ulici Petra Drapšina 33, na drugom spratu, radionica počinje u 13 časova i traje 120 minuta.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Promo