Početna Danas u gradu Besplatno predavanje “Zdrav život u ljubavi”

Besplatno predavanje “Zdrav život u ljubavi”

0

educom

U petak 8. aprila od 18:30 časova u Educom–u (Somborski bulevar 51, II sprat, stan broj 5) održaće se besplatno predavanje “Zdrav život u ljubavi”.

Kroz predavanje o ljubavi, važnosti njenog razumevanja za zdravlje i život čoveka i zdravlju, biljkama i njihovom uticaju na zdravlje čoveka vodiće vas dr Slobodan Petrović, osnivač BIOSS-a i pisac i poeta Milan Nikolić Izano.

Dr Slobodan Petrović, dipl. ing, predavač kvantne medicine, koji aktivno radi na harmonizaciji odnosa “čovek – priroda”. Slobodan se bavi gajenjem i preradom aromatičnih i lekovitih biljaka i verujemo da nema bolje osobe koja može da nas upozna sa blagodetima biljaka u svojstvu zdravlja, koje je najbitnije, složićete se.

Autor je knjiga “Lanac ljubavi”, “U dahu izdaha”, “Vinčanska kabala u lancu ljubavi”, “Dnevnik duše”, kao i dvoazbučne knjige “Lanac ljubavi” sa muzikom grupe “Balkanika” u DVD formatu. On nam otkriva sopstveni lanac i talase emocija, sa nadom i verom u novo doba – doba ljubavi.

Da bi se bolje upoznali sa predavačima, pročitajte njihove intervjuje koji se nalaze na linkovima, dr Slobodan Petrović i Milan Nikolić Izano.

Prijave obavezne putem mejla, preducom021@gmail.com ili na telefon 065 40 80 106. Broj mesta ograničen.

Autor: Promo
Foto: Promo