Početna Danas u gradu Danas besplatna vožnje panoramskim autobusom

Danas besplatna vožnje panoramskim autobusom

??????????

Novosađani i turisti koji su trenutno u Novom Sadu imaće prilike da se danas provozaju panoramskim autobusom i to besplatno. Turističko razgledanje grada panoramskim autobusom zvanično je krenulo danas, zbog čega TONS poklanja svima zainteresovanim građanima turu po Novom Sadu i turu po Sremskim Karlovcima, rekla je za 021 Jelena Radojčić iz TONS-a.
Danas u 13 časova sa Štranda kreće prva tura kojom će se ići u obilazak Sremskih Karlovaca, dok sa istog mesta u 17 časova kreće tura po Novom Sadu“, rekla je ona.
Od sutra kreću i zvanične turističke ture ovim autobusom, koje će obuhvatati i usluge turističkih vodiča na srpskom i engleskom jeziku. Organizovaće se dva puta dnevno po Novom Sadu, dok će jedan polazak dnevno obuhvatiti izlet do Sremskih Karlovaca, o čemu je 021. rs već pisao.
Razgledanje Novog Sada će biti u dva termina dnevno u trajanju od 60 minuta, sa polascima u 10 i 17 časova, a kretaće se sa okretnice kod Štranda, voziti preko Mosta slobode i sremskom stranom do Petrovaradinske tvrdjave, zatim preko Varadinskog mosta, Bulevarom Mihajla Pupina, Jevrejskom ulicom, Bulevarom oslobodjenja do Merkatora, Bulevarom cara Lazara i Fruškogorskom ulicom do okretnice kod glavnog ulaza na Štrand. Karta za ovu turu će iznositi 500 dinara i moći će da se kupi u poslovnici TA “Lasta” na Spensu, kao i pri ulasku u turistički autobus.
Na izlet do Sremskih Karlovaca kretaće se u 13 časova, dok je povratak u 16.00. Karta košta 1.000 dinara i moći će da se kupi u poslovnici TA “Lasta” na Spensu, kao i pri ulasku u turistički autobus.

Autor: 021.rs