Početna Danas u gradu Danas “Mamin bazar”

Danas “Mamin bazar”

mamin_bazarFejsbuk grupa “Mame Novosađanke” organizuje “Mamin bazar” danas os 10 do 13 časova, u Zabavnom parku “Starli” na Bulevara vojvode Stepe 56.
Novosadske mame putem ove grupe razmenjuju svoja iskustva i probleme, traže savete jedne od drugih, ali i organizuju razne humanitarne akcije. U tom svetlu su i sada organizovale “Mamin bazar”gde će mame, moći da prodaju, zamene ili poklone svoju garderobu ili garderobu svoje dece, kao i obuću, igračke i ostale sitnice.
Cilj akcije je da pomognemo jedni drugima u ova finansijski teška vremena, da uštedimo i možda i zaradimo koji dinar, a sve to u prijatnoj atmosferi, uz zajedničko druženje. Ulaz na ovaj događaj je besplatan. Izlagački deo biće lociran napolju, na samom ulazu u zabavni park, rekli su nam iz organizacije.
“Mamin bazar” imaće i humanitarni karakter, jer će mame donirati deo odeće za odrasle, trudnice, bebe i decu, obuću, igračke, pelene, bebi hranu, posteljinu i kozmetiku, udruženju građana “Izaberi život” i njihovim saradnicima i sličnim udruženjima.

Autor: Ivana Knežević, NsHronika