Početna Danas u gradu Danas počinje grejna sezona

Danas počinje grejna sezona

0

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JKP “Novosadska toplana”, posle uspešno završenih toplih proba, danas počinje grejnu sezonu pošto su se prema Odluci o snabdevanju toplotnom energijom iz Toplifikacionog sistema Grada Novog Sada stekli uslovi za početak grejne sezone.

Zbog složenosti tehničkog sistema za proizvodnju i distribuciju toplotne energije, tehnički je nemoguće da svi objekti u isto vreme dobiju adekvatno grejanje, te apelujemo na korisnike da ne upućuju reklamacije na kvalitet grejanja u periodu stabilizacije tehničkog sistema“, navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Na početku grejne sezone, korisnici treba da obrate pažnju na ispravnost i funkcionalnost kućnih instalacija, te da se u slučaju curenja na kućnim instalacijama obrate Novosadskoj toplani na broj telefona 4881-105, koji im je zbog hitnosti intervencije na raspolaganju 24 sata i isključivo služi za tu vrstu prijave.

Za sve informacije korisnici se mogu obratiti besplatnim pozivom na broj telefona 0800-100-021 FREE ili pozivanjem brojeva 423-712 i 420-853 Odseka za odnose s potrošačima, radnim danima od 7 do 20 časova i subotom od 8 do 13 časova.

Reklamacije na kvalitet isporuke toplotne energije mogu se prijaviti i Službi reklamacija na brojeve telefona 4881-104 i 4881-106, svaki dan od 6 do 22 časa.

Autor i foto: RTV