Početna Danas u gradu Dečiji dan, Dog Show, promocija kuglofa “Marija Terezija” i Vikend legendarnih novosadskih...

Dečiji dan, Dog Show, promocija kuglofa “Marija Terezija” i Vikend legendarnih novosadskih ugostitelja danas na “Festivalu ljubavi”

0

Novi Sad je i ovog februara prestonica ljubavi, jer je u centru grada, na Trgu slobode, u toku četvrti po redu “Festival ljubavi” koji će trajati sve do 23. februara.

Današnji program:
Dečiji dan na “Festivalu ljubavi” na Trgu sobode:
– Dečija radionica: Crtanje zastava svih zemalja sveta na pločniku, 11.00 h;
– Egg & Spoon Race, 11.30 h;
Dečija karnevalska povorka,12.00 h;
Promocija i degustacija kuglofa “Marija Terezija”, 13.00 h;
Vikend legendarnih novosadskih ugostitelja – 14.00 h;
Dog Show. 15.00 h;
– Bend Bubamare – 19.00 h.

Kao i svake godine do sada, Novosađani i turisti imaće priliku da svakog dana uživaju u raznolikom programu na Trgu slobode – nastupima akustičnih bendova, umetnika koji izvode klasičnu muziku, plesnim večerima, ali i nastupima dečijih vokalnih sastava.

Više o celokupnom programu i svim informacijama u vezi sa festivalom, možete da se informišete na sajtu http://communications.rs/love2020/, na Fejsbuk stranici Festival ljubavi Novi Sad i na Instagram profilu festival_ljubavi.

“Festival ljubavi” organizuju kompanije Udruženja “Subsidium”, HBO Color Media Events, kompanije Color Media Communications i “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su: kompanija Coca-Cola sa brendom Fuzetea, Mars sa brendovima Orbit i Pedigree, Heineken (Zaječarsko pivo), MOL i Bambi.