Početna Danas u gradu Dino žurka i nagradna igra povodom otvaranja nove sezone

Dino žurka i nagradna igra povodom otvaranja nove sezone

0

Dino žurka povodom otvaranja nove sezone, održaće se danas, 21. aprila, sa početkom u 11 časova.

Kapije Parka su otvorene za sve posetioce od 13. aprila, a svečani program je pomeren za ovaj vikend zbog kiše.

Povodom otvaranja nove sezone nastupiće “Haos Animatori”, Mađioničar, Škola mjuzikla za decu “Iskrice i Munje”, Pozorištanci i mnogi drugi.

Fantastičnu atmosferu početkom dana napraviće “Haos Animatori” koji na bini Dino parka nastupaju od 11 do 12 časova. Od 12 do 12 i 35 časova zabavu nastava mađioničar koji će prisutnim prikazati sjajne trikove. U 12 i 35 časova svoju predstavu izvode naši drugari iz Pozorišta “Teatrilo”. Od 13 do 13 i 20 zabavljaju nas polaznici muzičko-plesnog teatra “Iskrice & Munje”. Zatim sledi Dino nagradna igra.

Svi posetioci parka koji u nedelju kupe neki suvenir ili igračku u Dino šopu učesnici su nagradne igre. Potrebno je da na fiskalnom računu napišu ime i prezime i kontakt telefon i samim tim postaju kandidati za dodelu nagrada.

Pored svega navedenog, ovog vikenda, ali i u narednim vikendima, u novosadskom Dino parku očekuju vas brojne kreativno-edukativne radionice tokom kojih će posetioci imati priliku da se zabavljaju i zajedno uče o fascinantnom svetu dinosaurusa.

Radno vreme Dino parka je od 10 do 18 časova.

Izvor: NSU
Foto: Ilustracija/Pixabay