Početna Danas u gradu Dođite da plešemo: Besplatna radionica zumbe od 18h na Štrand Summer Festu

Dođite da plešemo: Besplatna radionica zumbe od 18h na Štrand Summer Festu

Naši najmlađi iz dana u dan pokazuju koliko su kreativni, a još jedan dokaz za to bila je i dečija radionica koji smo juče organizovali u saradnji sa Galerijom Matice srpske na Štrand Summer Festu.

_ADR0519

Mališani su imali priliku da uplove u umetničke vode, nauče nešto novo, crtaju, slikaju i budu kreativni.

_ADR0503 _ADR0513 _ADR0520 _ADR0541 _ADR0552 _ADR0581 _ADR0597 _ADR0632 _ADR0646

Besplatnu radionicu plesa organizujemo i ovog četvrtka od 18h uz pomoć prijatelja iz kluba “Ritmo Latino“. Prošlog četvrtka igrali smo orijentalni ples, a danas je na redu zumba. Dođite na plato ispod Mosta slobode.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, jutarnje vežbe, priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.

Sve informacije i program Štrand Summer Festa možete pogledati na linku www.color.rs/strandsummerfest2017 , a pratite nas i na zvaničnoj Fejsbuk stranici – Štrand Summer Fest

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here