Početna Danas u gradu Humanitarna večera studenata PMF-a na temu bivše SFRJ

Humanitarna večera studenata PMF-a na temu bivše SFRJ

0

yugoslavia-26860_640

Duže od decenije, studenti treće godine hotelijerstva, Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo PMF-a u Novom Sadu, u okviru predmeta Animacija i logistika u turizmu, organizuju humanitarne tematske večeri. Ove godine, odlučili su da se prisete vremena i života za vreme SFRJ i pripreme zanimljivo veče pod nazivom “Ex Yu – Just For You”.

Veče će obeležiti muzika, pesme i ples iz tog perioda, skečevi, folklorni nastupi i gastronomski specijaliteti – predstaviće se svaka od bivših SFRJ republika, a biće prisutni i predstavnici ambasada ovih zemalja.

Novac prikupljen od sponzora, donacija i prodaje ulaznica, namenjen je Udruženju “Transplant heroji”, koje okuplja decu kojima je urađena transplantacija organa.

Proteklih godina realizovano je 37 humanitarnih večeri u čijoj realizaciji je učestvovalo više od 700 studenata i prikupljeno više od pet miliona dinara (u novcu i robi).

Humanitarna večera “Ex YU Just For You” biće upriličena 9. februara od 20 časova u restoranu “Ribarac”, a cena ulaznice je 1.000 dinara.

Autor: NSHronika.rs
Foto: Pixabay.com