Početna Danas u gradu Institut za javno zdravlje Vojvodine, radionica za izradu nakita, orijentalni ples i...

Institut za javno zdravlje Vojvodine, radionica za izradu nakita, orijentalni ples i AK Vojvodina danas na Štrand Summer Festu!

0

Ove srede na platou ispod Mosta slobode od 10 do 14h Institut za javno zdravlje Vojvodine najaviće Svetsku nedelju dojenja koja se obeležava od 1. do 7. avgusta. Spec. strukovna med. sestra Jelena Kovačev će sa kolegama savetovati mame o predsnostima i značaju dojenja. Osim toga, Dragica Jovišević, dipl. psiholog držaće radionicu za decu uzrasta od 8 do 11 godina pod nazivom: „Učimo o osećanjima kroz igru“.

Od 16:30 do 17:30 h na platou ispod Mosta slobode održaće se besplatna radionica plesa koju drži Jelena iz kluba “Ritmo latino”. Ona će nas učiti orijent fitnes ples.

Od 16:30 do 17:30 h na platou ispod Mosta slobode Jelena Lorek održaće još jednu besplatnu radionicu za izradu nakita by “Lore jewerly”

Od 18:30 do 19:30 u okviru Štrand Summer Festa Atletski klub Vojvodina predstaviće neke od disciplina u kojima se deca takmiče u ekipama.

Tokom tri meseca festivala, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – domaćica meseca, pravljenje skulptura od peska, dečije radionice i maskenbali, priče i druženje sa Štrandarošima, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, nastupi bendova i DJ-ejeva, besplatni treninzi priče sa dalekih putovanja poznatih Novosađani i još mnogo drugih aktivnosti i poklona za učesnike i pobednike.

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 8. juna do 8. septembra, Štrand Summer Fest, organizuju kompanije Color Press Grupa, Ninamedia i JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, i uz podršku Grada Novog Sada.

Prijatelji festivala su Jelen pivo i Rosa voda.